'Feyenoord hakt dit weekend de knoop door, ook 'geheime' trainer nog optie'

'Feyenoord twijfelt over officieel bod, ook 'geheime trainer' nog mogelijk'

29 mei om 17:14
Laatste update: 31 mei om 09:49

Feyenoord beslist 'rond aankomend weekend' voor welke nieuwe hoofdtrainer de club zich officieel wil gaan melden. Het zou gaan tussen Brian Priske van Sparta Praag en een andere kandidaat uit het buitenland. Door de naam van Nuri Sahin ging eerder al een streep, net als door die van St. Pauli-trainer Fabian Hürzeler. 

De naam van die andere kandidaat is niet bekend, maar volgens 1908.nl is Feyenoord er nog niet helemaal over uit voor wie er een officieel openingsbod moet komen. Eerder werd al gemeld dat Feyenoord op de achtergrond druk bezig zou zijn met de komst van Prisk, maar dat Sparta Praag zijn succescoach niet graag ziet vertrekken. Er werd gesproken van een 'informele aftasting' van een afkoopsom van rond de één miljoen euro voor de Deen. Een persoonlijk akkoord met Priske zou geen probleem moeten zijn. 

De andere gegadigde voor de vrijgekomen plek van Arne Slot in Rotterdam zou tevens een buitenlander zijn, al lijkt Feyenoord die kandidaat nog geheim te willen houden. Rondom die persoon zou Feyenoord ook 'in beweging' zijn gekomen.