Cody Gakpo over Arne Slot

Gakpo over Klopp-opvolging bij Liverpool: 'Anders hadden ze hem niet aangesteld'

31 mei om 21:08
Laatste update: 31 mei om 21:38

Cody Gakpo heeft zich voorzichtig uitgelaten over de komst van Arne Slot naar Liverpool. De Oranje-international kent zijn nieuwe oefenmeester nog niet en wil daarom niet 'zomaar iets roepen'.

Als De Telegraaf Gakpo naar zijn nieuwe trainer vraagt, reageert de aanvaller voorzichtig. "Ik weet het gewoon nog niet, hoe hij als trainer is en ik heb hem nog niet eerder gesproken. Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?"

Toch denkt hij wel te kunnen weten wat hij moet verwachten. "Ik weet dat hij het ons bij PSV altijd heel moeilijk heeft gemaakt en als een heel goede trainer bekendstaat, natuurlijk", stelt Gakpo, die uitkijkt naar de komst van Slot. "Uiteindelijk zal er een keer een gesprek gaan plaatsvinden wat betreft de situatie van iedere speler en wat de plannen zijn."

Gakpo voorspelt dat er niet héél veel zal veranderen in het tijdperk van Slot. In zijn ogen is de oefenmeester vergelijkbaar met zijn voorganger. "Anders hadden ze hem niet aangesteld. Als je praat over verzorgd voetbal en hoog druk, met dat laatste als heel groot kenmerk van ons onder Jürgen Klopp, dan is dat ook iets wat we zeker gewend zijn", aldus Gakpo.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!