Bellingham over komst Mbappé

Bellingham wacht met smart op komst Mbappé: 'Échte afmaker ontbreekt nog'

2 juni om 18:54
Laatste update: 3 juni om 16:18

Jude Bellingham denkt dat Kylian Mbappé Real Madrid naar een nog hoger niveau kan tillen. De middenvelder benadrukte na de Champions League-zege dat het de Madrilenen ontbreekt aan een échte afmaker.

Fabrizio Romano liet zondag zijn welbekende 'here we go' los op de transfer van Mbappé naar Real Madrid. De kans is dus levensgroot dat Bellingham komend seizoen de Franse superster van assists moet gaan voorzien. "We weten nog niet zeker of dat gaat gebeuren", laat Bellingham optekenen door Mundo Deportivo na de Champions League-finale. "Als Mbappé inderdaad komt, zou dat geweldig zijn. Een speler zoals hij… Ik denk dat we hebben gezien vanavond dat we een echte afmaker nodig hebben. Als hij komt zou hij ons naar een hoger niveau tillen. Hij is een van de beste spelers ter wereld."

Real Madrid maakt de komst van Mbappé hoogstwaarschijnlijk komende week bekend. De aanvaller komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. Mbappé kondigde zijn afscheid bij de Parijzenaren al aan. Inmiddels zijn alle documenten volgens Romano in orde gemaakt en getekend. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!