kies de winnaar Nederland - Frankrijk voor 50x je inleg!

Nederland en Frankrijk strijden om eerste plek: kies je winnaar voor 50x je inleg!

21 juni om 19:00
Laatste update: 21 juni om 20:33

ADVERTORIAL - Nederland en Frankrijk wonnen vrijdag allebei de eerste groepswedstrijd op het EK in Duitsland. TOTO staat klaar met een speciale welkomstactie voor deze kraker: voorspel de juiste winnaar voor 50x je inleg

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van het land van jouw keus. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Nederland of Frankrijk in de tweede groepswedstrijd van het EK in Duitsland
4. Wint het land van jouw keus? Dan ontvang je 50 euro!

De Vroege Uitbetaling

TOTO staat voor álle wedstrijden op het EK klaar met de Vroege Uitbetaling! Staat de ploeg van jouw keuze voor met twee doelpunten verschil? Dan wordt je weddenschap automatisch winnend, zelfs wanneer de tegenstander een comeback weet te forceren. In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust