Besef van uitschakeling komt nog niet bij Verbruggen

Verbruggen neemt ploeggenoten niets kwalijk na Engelse goal: 'Hij deed daar alles goed'

10 juli om 23:50
Laatste update: 11 juli om 06:02

Bart Verbruggen heeft nog geen woorden voor de late uitschakeling van Oranje tegen Engeland. De doelman denkt dat hij tijdens zijn verdiende vakantie het besef zal krijgen dat het een geweldig toernooi was voor hem en Oranje, maar daar is nu absoluut geen plek voor.

"Ik heb er nog weinig woorden voor eerlijk gezegd", vertelt een verbouwereerde Verbruggen tegen de NOS. De doelman wordt ook gelijk gevraagd naar de winnende goal van de Engelsen. "Volgens mij werd Watkins aangespeeld. Stefan (De Vrij red.) doet eigenlijk alles goed. Hij zit er kort op en probeert ook nog zijn benen te sluiten en er is nog een ieniemienie gaatje waar hij doorheen valt. Echt weinig woorden voor."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Spanje

  • logo

    Engeland

Verbruggen geeft aan dat Oranje een toptoernooi heeft gehad, maar dat de teleurstelling nu nog overheerst. "Ik sta hier teleurgesteld, een beetje leeg. De droom is inderdaad over. Dat is het gevoel samengevat. Ik kan het besef nog niet opbrengen hoe dit toernooi is gegaan. Nu gaan we allemaal op vakantie en het een plekje geven. Als we over twee weken de emotie eruit hebben dan denk ik dat we terug kunnen kijken op een prachtig toernooi. Nu is het nog een beetje vroeg."