Van der Kallen: Project bij ADO zal slagen

Van der Kallen: "Project bij ADO zal slagen"

09-01-2010 10:11

"Ik heb de club financieel en in het proces van de sanering geholpen", zegt Van der Kallen in het Algemeen Dagblad. "Daardoor is ADO nu schuldenvrij, in plaats van een schuld van meer dan vijftien miljoen. Het is geen andere juridische situatie dan voor mijn tijd."

Toch rijkt de invloed van de raad van commissarissen ver. Niets wordt bij ADO besloten zonder goedkeuring van de rvc. "Klopt, maar daar ben ik er maar één van", vervolgt de zakenman. "Ik ben geen voorstander van een club in private handen. Een voetbalclub moet van ons allen zijn. De volgende stap bij ADO Den Haag moet zijn dat meerdere partijen erin stappen, dat is mijn tekst en wens van het begin af geweest."

De laatste maanden van 2009 waren met sportieve ellende en het ontslag van technisch directeur André Wetzel niet eenvoudig voor ADO Den Haag. "Maar ADO gaat gewoon verder, hoor. Ook zonder André Wetzel gaan we stappen maken", zegt Van der Kallen, die het bij ADO dan ook nog niet beu is. "Zeker niet. Dit project zal slagen."