El Hamdaoui wil herkansing in Engeland

El Hamdaoui wil herkansing in Engeland

Gepubliceerd: zondag 11 april 2010 om 21:04zo 11-04-2010 om 21:04

El Hamdaoui kwam in Engeland eerder uit voor Tottenham Hotspur en Derby County, maar wist daar niet te imponeren. Via Willem II kwam de technicus vervolgens terecht bij AZ, waar hij uitgroeide tot één van de beste spitsen in de Eredivisie. De Marokkaanse international zou het dan ook graag nog eens proberen in de Premier League.

"Ik ben gek op de Engelse competitie", geeft El Hamdaoui in gesprek met Sky Sports toe. "Ik wil me daar bewijzen omdat de beste spitsen van de wereld daar spelen, zoals Rooney, Drogba, Torres en Berbatov. Mijn droom is om in hun voetsporen te treden."

Het is echter nog maar de vraag of AZ bereid is mee te werken aan een vertrek van zijn sterspeler. "Ik heb hier nog een contract tot 2012 dus moet mijn club bereid zijn me te laten vertrekken. Je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik scoor in deze competitie regelmatig maar mijn ambitie is om in de beste competities te scoren, dus het is afwachten wat er in juni gaat gebeuren."

De 25-jarige El Hamdaoui werd vorig seizoen nog topscorer van de Eredivisie met 23 doelpunten, waarna hij onder meer in verband werd gebracht met FC Barcelona. Tot een transfer kwam het echter niet, waardoor hij ook dit seizoen weer voor AZ uitkomt en in 24 wedstrijden tot dusverre zeventien keer tot scoren kwam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws