Merkwaardig virus treft enkele spelers Go Ahead Eagles
Flink aantal positiewisselingen bij Go Ahead door schorsing Türüc

Merkwaardig virus treft enkele spelers Go Ahead Eagles

01-04-2014 16:35
1

De selectie van Go Ahead Eagles wordt geteisterd door een virus. Hoewel het virusje eerder vervelend lijkt dan schadelijk, hebben meerdere spelers in Deventer er last van.

Onder de getroffen spelers bevindt zich ook Marnix Kolder, de spits die woensdagavond een sleutelrol kan vertolken in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Kolder had dinsdag weinig last van het virus, maar werd door trainer Foeke Booy wel binnen gehouden. Naast de aanvaller hebben ook Joey Godee, Tom Oostinjen en keeperstrainer Harmen Kuperus last van het virus, dat overgeven en diarre tot gevolg heeft. Dat meldt De Stentor dinsdag.

Go Ahead Eagles moet het woensdag tegen NAC doen zonder Deniz Türüc. De middenvelder pakte zondag tegen Feyenoord zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor voor één wedstrijd geschorst. Doke Schmidt is nog steeds herstellende van een acute blindedarmonsteking. Op zijn plaats speelt Mawouna Amevor. Door de schorsing van Türüc krijgt Erik Falkenburg een plek op het middenveld en wordt Jeffrey Rijsdijk de linkshalf.