Seedorf polst Schöne: Er zijn zoveel geruchten in deze wereld
AC Milan houdt Schöne in de gaten: "Maar we gaan eerst met Ajax praten"

Seedorf polst Schöne: "Er zijn zoveel geruchten in deze wereld"

11-04-2014 10:26
2

Ajax-speler Lasse Schöne werd deze week door Italiaanse media in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. De zaakwaarnemer van de Deense allrounder kan wel lachen om die berichten.

"Er zijn zo ontzettend veel geruchten in deze wereld. Hier weet ik niets van af. We hebben niets van AC Milan gehoord", zegt Rob Groener in gesprek met Tipsbladet.dk. Schöne heeft een contract tot de zomer van 2015 in Amsterdam. Vooralsnog verlengde Schöne zijn verbintenis niet bij Ajax. Trainer Frank de Boer gaf eerder te kennen een 'uitzondering' te willen maken in het geval van de Deen.

De in het verleden transfervrij van NEC Nijmegen overgekomen middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, zal niet op de bank belanden wanneer hij besluit zijn verbintenis in Amsterdam niet te verlengen, kon opgemaakt worden uit de woorden van De Boer. Maar mogelijk dwingt Schöne komende zomer na een sterk seizoen zelfs een transfer naar een Europese topcompetitie af.

De eerste gesprekspartner van Schöne is echter Ajax. "Ajax wil graag de toekomst bespreken en daar gaan we na het seizoen over praten. Lasse blijft graag in Amsterdam, maar een eventuele verlenging is afhankelijk van zoveel dingen. Het gaat over het aanbod dat gedaan wordt, eventuele andere kansen die Lasse krijgt. Er zal altijd interesse zijn voor een speler als Lasse, maar op dit moment is er niets te melden", aldus Groener.