'Opvolger Pellè aanstaande: ook Feyenoord bijna rond met gewenste spits'

'Opvolger Pellè aanstaande: ook Feyenoord bijna rond met gewenste spits'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juli 2014 om 22:27vr 11-07-2014 om 22:27

In navolging van PSV is ook Feyenoord dicht bij het aantrekken van de spits waar de club op hoopte. Volgens het Algemeen Dagblad staat Bas Dost in de startblokken om zijn overgang naar Rotterdam af te ronden.

Dost komt op huurbasis over van VfL Wolfsburg, waar hij niet verzekerd was van een basisplaats. De onderhandelingen met de Duitse club verliepen stroef, maar donderdag kwam er dan eindelijk schot in de zaak. Feyenoord wil haast maken, omdat de club over 2,5 week al in de voorronde van de Champions League speelt.

De nummer twee van het afgelopen seizoen staat op het punt om Graziano Pellè te verkopen aan Southampton. Fred Rutten heeft vrijdagavond bevestigd dat de Italiaan toestemming heeft gekregen om af te reizen naar Engeland, waar hij met de club van Ronald Koeman gaat onderhandelen.

Met de transfer van Pellè is naar verluidt een bedrag van acht miljoen euro gemoeid. Toch heeft Feyenoord het geld niet om de 25-jarige Dost definitief over te nemen. Rutten hoopt de huurling, die bij sc Heerenveen topscorer van Nederland werd, snel in De Kuip te mogen begroeten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws