Oud-Ajacied negende aanwinst Cambuur: Hij weet wat er gevraagd wordt
Vleugelspeler vorig seizoen nog bij RKC actief

Oud-Ajacied negende aanwinst Cambuur: "Hij weet wat er gevraagd wordt"

16-07-2014 13:52
4

SC Cambuur is zeer actief op de transfermarkt. De nummer twaalf van de Eredivisie versterkt zich per direct met Daniël de Ridder, die voor één seizoen in Leeuwarden tekent.

Dat meldt Cambuur woensdag via de officiële kanalen. De Ridder is woensdag direct gepresenteerd. De dertigjarige aanvaller is door Ajax opgeleid, maakte ook zijn debuut in Amsterdam en speelde daarna onder meer voor Celta de Vigo, Birmingham City en vorig seizoen voor RKC Waalwijk.

Cambuur is blij met de komst van de ervaren De Ridder. "Daniël loopt al een tijdje mee en weet wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau", zegt technisch manager Marcel Keizer op de clubsite. "Daarnaast brengt hij met zijn acties veel dreiging met zich mee en heeft hij een uitstekende trap."

Na Etiënne Reijnen, Furdjel Narsingh, Sander van de Streek, Berend Schootstra, Calvin Mac-Intosch, Jurjan Wouda, Ron Janzen en Dejan Meleg is De Ridder de negende versterking van Cambuur deze zomer. Zaterdag 9 augustus trapt de ploeg het Eredivisie-seizoen in eigen huis af tegen FC Twente.