Groeibriljant terug in Enschede: Ik heb een paar andere opties afgezegd
Hölscher terug bij Tukkers

Groeibriljant terug in Enschede: "Ik heb een paar andere opties afgezegd"

30-12-2014 15:16
5

Tim Hölscher baalt ervan dat zijn avontuur bij Chemnitzer FC is uitgelopen op een fiasco. Na de jaarwisseling keert de buitenspeler terug op het trainingsveld van FC Twente. De Tukkers vonden een ingreep noodzakelijk, omdat de jonge aanvaller in Duitsland te weinig aan spelen toekwam.

"Het is teleurstellend zoals het allemaal gelopen is", blikt het Duitse talent dinsdag terug op de website van Sport-Promotion. "Ik heb de afgelopen zomer goede gesprekken gehad met de trainer en alles zag er ook goed uit. De club was ambitieus en ik was helemaal overtuigd van de plannen die zij hadden. Een paar andere opties, die er ook goed uitzagen, heb ik daarom toen afgezegd voor Chemnitz."

"Maar goed, het heeft geen zin om er lang bij stil te blijven staan. Ik moet in de spiegel kijken, verder gaan en een punt zetten achter mijn periode bij Chemnitz. Ik ben blij met het vertrouwen van Twente en ik hoop mezelf de komende maanden te kunnen bewijzen en me terug te knokken", vervolgt Hölscher.

Alfred Schreuder, trainer van FC Twente, liet eerder op de dag al weten dat een terugkeer het beste is voor de groeibriljant. "Voor een jonge talentvolle speler als Tim is het in deze fase vooral belangrijk dat hij zoveel mogelijk speelminuten maakt en ervaring opdoet", zei de keuzeheer op de officiële clubsite.