Breaking news

LIVE: Loting achtste finales Europa League met Ajax

Van Gaal mag in de zomer 'nieuwe' buitenspeler verwelkomen: 'Ze willen dat ik blijf'

Van Gaal mag in de zomer 'nieuwe' buitenspeler verwelkomen: 'Ze willen dat ik blijf'

Gepubliceerd: zondag 25 januari 2015 om 14:22zo 25-01-2015 om 14:22

De 28-jarige Nani is vastbesloten om na dit seizoen terug te keren bij het Manchester United van manager Louis van Gaal. De buitenspeler wordt dit seizoen door de Engelsen verhuurd aan Sporting CP, waar Nani het prima doet.

Tot nu toe speelde Nani zeventien wedstrijden voor Sporting. In die duels scoorde hij zevenmaal. De Portugees zegt dat hij zich weer goed voelt door de tijdelijke overstap naar Sporting. "Ik heb gewoon iemand nodig die in mij gelooft, mij vertrouwen geeft en mijn kwalieiten kent. Iemand die me de kans geeft om het op het veld te laten zien."

In Portugal heeft Nani dit gevonden, zo vertelt hij tegenover BT Sports. "Het is iets dat ik echt nodig had, omdat ik in mijn laatste twee seizoenen bij Manchester United veel geblesseerd was. Daarnaast was ik teleurgesteld door diverse dingen die met me gebeurden. Ik miste mijn familie en vrienden en wilde wat nieuws. De enige manier waarop ik en Manchester gelukkig zouden worden, was deze."

Nani wil na het seizoen dolgraag weer voor United spelen, onder Van Gaal. Heeft de coach hem gevraagd te vertrekken? "Nee, omdat ze weten dat ik van waarde ben en ze graag willen dat ik blijf. Ik heb de keuze gemaakt de club te verlaten en dat was de juiste keuze. Ik wist dat het moeilijk voor me zou worden als ik op Old Trafford was gebleven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws