Genegeerde Bale 'pissed off': Hopelijk vindt Real Madrid daar een oplossing voor
"Geef hem de kans om aan iedereen te laten zien hoe goed hij is"

Genegeerde Bale 'pissed off': "Hopelijk vindt Real Madrid daar een oplossing voor"

09-05-2015 23:29
3

Gareth Bale krijgt het flink te verduren als speler van Real Madrid. De duurste voetballer aller tijden was onzichtbaar in de Champions League-wedstrijd tegen Juventus, waarna hij werd afgemaakt door analisten en voetbalvolgers. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett springt zaterdag in de bres.

Bale verzorgde nog minder passes dan Iker Casillas, maar later bleek ook dat de Welshman meer kilometers had afgelegd dan veel van zijn ploeggenoten. Volgens Barnett bewijzen die statistieken dat de recordaankoop simpelweg wordt overgeslagen.

"Dit laat zien dat mensen niet weten waar ze over praten als ze Gareth bekritiseren", aldus Barnett zaterdag tegen The Telegraph. "Real moet beter met Gareth omgaan en hem vaker aan de bal laten komen. Geef hem meer de bal en geef hem de kans om aan iedereen te laten zien hoe goed hij is."

"Bale wordt de beste speler bij Real Madrid als zijn ploeggenoten met hem werken en hem helpen. Hopelijk vindt Real Madrid daar een oplossing voor", zo lijkt de zaakwaarnemer op oorlogspad. Hij ontkent echter uit te zijn op een transfer, nu Chelsea en Manchester United belangstelling zouden hebben.

"Elke topclub in de wereld wil Bale aantrekken, maar hij speelt volgend seizoen gewoon bij Real Madrid. Er is geen kans dat hij vertrekt. Toen we zeiden dat hij altijd al voor Real wilde spelen, spraken we honderd procent de waarheid."

"De meeste mensen zouden breken door de kritiek die Bale nu krijgt. Hij had kunnen schreeuwen en op de deur van de manager kunnen bonken, maar zo is Bale niet. Hij wil mensen niet overstuur maken. Ik sprak hem donderdag en natuurlijk is hij pissed off vanwege alle ontwikkelingen. Maar Bale is vastbesloten om te slagen in Madrid", aldus Barnett.