'Lijstje nieuwe concurrenten voor Huntelaar groeit: Nederlander, Belg, Duitser'
Nieuws uit Gelsenkirchen

'Lijstje nieuwe concurrenten voor Huntelaar groeit: Nederlander, Belg, Duitser'

20-05-2015 13:16

Klaas-Jan Huntelaar wordt de laatste dagen vrijwel dagelijks geconfronteerd met een nieuwe, eventuele concurrent voor volgend seizoen. Schalke 04 wordt woensdag gelinkt aan Mario Gomez.

De geplaagde club uit Gelsenkirchen heeft dringend behoefte aan een nieuwe spits voor volgend seizoen, omdat er na Huntelaar lange tijd niets komt. Obbi Oulare van Club Brugge werd genoemd, maar daar komt nu Gomez bij. De Duitse spits staat onder contract bij Fiorentina en werd afgelopen weekend bekeken in het competitieduel met Parma. Dat meldt La Nazione.

Veel wijzer zullen de scouts van Schalke niet geworden zijn. Gomez bleef negentig minuten lang op de bank. De bepaald niet omstreden status van de oud-international van Duitsland biedt tegelijkertijd kansen. Fiorentina wil naar verluidt meewerken aan een zomerse transfer.

Ook Charlison Benschop zou op het Schalke-lijstje staan. De Fortuna Düsseldorf-spits heeft het voordeel dat hij vier jaar jonger is dan de 29-jarige Gomez én de geïnteresseerde club graag een jongere spits dan Huntelaar (31) wil aantrekken. Schalke is de huidige nummer vijf van de Bundesliga.