'Onaangenaam persoon' mijdt Nederlandse pers en krijgt dertien aanbiedingen

'Onaangenaam persoon' mijdt Nederlandse pers en krijgt dertien aanbiedingen

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2015 om 11:12ma 01-06-2015 om 11:12

Zakaria Bakkali liet expres een tijdje niks van zich horen. De aanvaller meed de Nederlandse pers, omdat hij naar eigen zeggen zwart werd gemaakt. Het enfant terrible van PSV reageert tegenover Sporza wel op zijn status op de transfermarkt.

"Ik heb de pers gemeden, omdat ik problemen gehad heb in Nederland. De media wilden me zwart maken en ze hebben mijn woorden een paar keer verdraaid. Ze proberen me over te laten komen als een onaangenaam persoon", zegt Bakkali tegen de Belgische omroep.

"Maar tegen jullie kan ik zeggen dat ik nog besta en dat mijn keuze voor mijn nieuwe club voor 95 procent vastligt. Ik heb dertien aanbiedingen gekregen, waarvan eentje van Anderlecht, maar ik wilde naar een grote competitie. Dat zal ook het geval zijn. Ik maak snel mijn beslissing bekend."

Bakkali raakte een half jaar geleden op een dood spoor in Eindhoven omdat hij niet bij wilde tekenen in Eindhoven. "Daarna is het bergafwaarts gegaan", vindt de Belg, die vorig jaar nog een wervelend debuutseizoen kende bij PSV. Hij speelde onder andere mee in de Champions League-voorronde tegen Zulte Waregem.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws