Opmerkelijk gerucht in Turkije: Feyenoord ontvangt bod van Galatasaray
Turkse topclub zou zich hebben gemeld

Opmerkelijk gerucht in Turkije: Feyenoord ontvangt bod van Galatasaray

20-07-2015 10:32
1

Een opmerkelijk gerucht, maandag in Turkije. Galatasaray zou afgelopen week een poging hebben gedaan om Terence Kongolo te huren van Feyenoord.

De Turkse topclub ziet in de 21-jarige verdediger een uitstekende versterking voor de defensie, maar is niet volledig overtuigd en wil hem in eerste instantie huren. Galatasaray dacht aan een huursom van 1,25 miljoen euro, met een optie tot koop van zes miljoen euro. Dat meldt Fotomac.

Het is niet bekend of Martin van Geel al geantwoord heeft op de poging uit Turkije. Het lijkt zéér onwaarschijnlijk dat de technisch directeur bereid is te luisteren naar het bod, dat om meerdere redenen weinig kans maakt. Kongolo is verzekerd van een basisplek in De Kuip, wordt zeker niet verhuurd en Feyenoord kan zich het vertrek van nóg een centrale verdediger bovendien niet permitteren.

De Rotterdamse club nam in de zomer afscheid van Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen, terwijl Sven van Beek voorlopig niet inzetbaar is. Giovanni van Bronckhorst hoopt dat Van Geel hem zo snel mogelijk een nieuwe verdediger bezorgt en een vertrek van Kongolo past niet in dat plaatje.