Dit was de ochtend: speciaal moment voor Schöne, Kramer onverstoorbaar

Dit was de ochtend: speciaal moment voor Schöne, Kramer onverstoorbaar

22-02-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Schöne 'verrast' bij Ajax
Lasse Schöne speelde zondag tijdens de 3-0 thuiszege op Excelsior zijn 150e wedstrijd voor Ajax. Voor de Deense middenvelder een speciaal moment. "De eerste schaal is binnen". (VoetbalPrimeur)

Bekritiseerde Kramer onverstoorbaar
Voor het eerst in drie weken mocht Michiel Kramer weer eens in de basis beginnen bij Feyenoord. De bekritiseerde spits werkte zich een slag in de rondte tegen Roda JC, maar kon nieuw puntenverlies niet voorkomen (1-1). Ook voor Kramer zijn het moeilijke weken. (VoetbalPrimeur)

NEC haalde aanwinst van buitencategorie binnen
Het verhaal van Brad Jones kent hoogtepunten, maar ook diepe dalen. Op zesjarige leeftijd overleed zijn zoontje Luca en anderhalf jaar na de dood van zijn kind blonk Jones nota bene bij Liverpool uit. Nu is zijn ster rijzende bij NEC Nijmegen: de goalie lijkt haast onpasseerbaar. (De Telegraaf)

Vitesse gaat Chelsea-huurling verliezen
Vitesse lijkt Danilo Pantic op korte termijn kwijt te raken. De huurling van Chelsea komt niet veel aan spelen toe en heeft daarom een vertrekwens. Tegen De Graafschap (2-2) zat hij zelfs niet bij de eerste achttien. (De Telegraaf)

Mourinho laat oog vallen op eerste twee United-aankopen
José Mourinho lijkt de nieuwe manager van Manchester United te worden. Al weken wordt door diverse media gesproken over de aanstelling van Mourinho, maar vooralsnog zit Louis van Gaal nog op zijn plek. Naar verluidt zijn de eerste twee aankopen die Mourinho gaat doen, als hij daadwerkelijk manager van United wordt, al bekend. (La Gazzetta dello Sport)