Dit was de ochtend: Ajax is topclubs te snel af, Real zorgt voor doorbraak

Dit was de ochtend: Ajax is topclubs te snel af, Real zorgt voor doorbraak

20-06-2016 12:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

ADO meldt zich voor doelman Jurjus
ADO Den Haag heeft zich gemeld voor De Graafschap. De doelman geeft echter aan nog niet met Hagenaren te hebben gesproken. Jurjus geeft aan wel interesse te hebben in een overstap naar de club. (Voetbal International)

'Namen Van Gaal en De Boer duiken plots op bij Milan'
Frank de Boer en Louis van Gaal worden in verband gebracht met AC Milan. De grootmacht van weleer wil voor de start van de voorbereiding op 7 juli een nieuwe manager presenteren. Het Nederlandse duo staat op de lijst. (La Gazzetta dello Sport)

'Ajax is topclubs te snel af bij transfers van duo'
Ajax heeft een fraaie transferslag geslagen met Mateo Cassierra (Deportivo Cali) en Davinson Sanchez (Atletico Nacional). De twee Colombianen stonden namelijk niet alleen in Amsterdam op de verlanglijst. Het duo stond ook bij een aantal topclubs op de scoutinglijst. (De Telegraaf)

Real zorgt voor doorbraak in monstertransfer
Er komt dan toch beweging rondom Paul Pogba. De Franse middenvelder is één van de meest begeerde spelers uit Europa, zo blijkt uit het rijtje clubs dat hem wil hebben. Real Madrid is inmiddels in gesprek met Pogba.

'Blunder vanjewelste van Santos: contract loopt door'
Christian Santos kan helemaal niet transfervrij bij NEC vertrekken. Het management van de spits heeft een procedurele fout gemaakt, waardoor de Nijmegenaren alsnog geld kunnen verdienen aan de Venezolaan. Het contract van Santos loopt nu volgend seizoen onder dezelfde voorwaarden door. (Omroep Gelderland)