Marsman zat in onwetendheid: Hoop en geloof is er altijd gebleven

Marsman zat in onwetendheid: "Hoop en geloof is er altijd gebleven"

10-07-2016 21:31
5

Door de alle onzekerheid bij FC Twente hebben de speler een rare vakantie achter de rug. Nu Twente gered is, kan de blik op de toekomst en is de eerste versterking in aantocht.

Doelman Nick Marsman maakte de malaise van dichtbij mee. "Het was een aparte zomer", zegt de keeper tegen RTV Oost. "De onwetendheid was voor iedereen lastig. Hoop en geloof is er altijd gebleven. Een aantal momenten zag het er slecht uit. Alle mensen die betrokken zijn geweest en hard hebben gewerkt, hebben denk ik de doorslag gegeven."

Op korte termijn kan Marsman twee nieuwe teamgenoten krijgen. Eén daarvan is hoogstwaarschijnlijk Stefan Thesker, die vorig seizoen op huurbasis in Enschede speelde. "Het is de bedoeling dat hij meegaat. Ik hoop dat het rond komt", zegt trainer René Hake tegen TC/Tubantia.

De Tukkers gaan maandag op trainingskamp naar het Duitse Herzlake. "We liggen op koers. Alle spelers zijn ongeschonden door de eerste drie weken heengekomen. Iedereen is fit en fysiek in orde. En dat is ook wel prettig in de voorbereiding."