Dit was de ochtend: Feyenoord slaat monsterbod af, AZ verliest Henriksen alsnog

Dit was de ochtend: Feyenoord slaat monsterbod af, AZ verliest Henriksen alsnog

01-09-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Zoet onder de lat tegen Griekenland 
Bondscoach Danny Blind voert tegen Griekenland een wissel door in het doel. De onlangs getransfereerde Jasper Cillessen wordt gepasseerd door Jeroen Zoet. Ook de verdediging en het middenveld kennen een aanpassing. (Algemeen Dagblad en De Telegraaf)

Gullit laat de deur op een kier staan
Ruud Gullit was afgelopen week flink in het nieuws om de nieuwe assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal te worden. Zijn aanstelling ketste echter af, maar zelf heeft hij de KNVB nog niet volledig uit zijn hoofd gezet. (De Telegraaf)

Henriksen vertrekt op het laatste moment
AZ raakte Markus Henriksen een uur na het sluiten van de transfermarkt dan toch kwijt. De Noorse middenvelder tekende een contract bij Hull City. Ondanks dat beide clubs de transfer bevestigen ontstond er wel de nodige onduidelijkheid.

Feyenoord weigert torenhoog bod op Kongolo
Vlak voor het sluiten van de transfermarkt was Terence Kongolo nog volop in trek bij verschillende clubs. De verdediger van Feyenoord kon de club miljoenen opleveren, maar de Rotterdammers veegden een monsterbod van tafel. (Het Laatste Nieuws)

Vitesse bevestigt huur van Chelsea-verdediger
Vitesse heeft donderdagochtend de huur van Matt Miazga bevestigd. De Arnhemmers huren de Amerikaanse verdediger voor een jaar van zakenpartner Chelsea. Door een late transfer van David Luiz mocht Miazga alsnog vertrekken bij The Blues.