Dit was de ochtend: geen perspectief Huntelaar, nieuwe problemen ADO

Dit was de ochtend: geen perspectief Huntelaar, nieuwe problemen ADO

18-10-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Rol van Huntelaar bij Schalke uitgespeeld
Klaas-Jan Huntelaar komt niet langer voor in de toekomstplannen van Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen wil in januari de transfermarkt op om een nieuwe aanvaller te strikken. Breel Embolo, eerste spits van Schalke, is langdurig geblesseerd. (Bild)

Janssen had meerdere opties
Tottenham Hotspur was afgelopen zomer zeker niet de enige club die in de markt was voor Vincent Janssen. De 22-jarige spits kon ook naar de Bundesliga en een andere Premier League-club, maar hij had het beste gevoel bij de Spurs. (Helden)

Nieuwe problemen bij ADO
Het is weer raak bij ADO Den Haag. Eigenaar Hui Wang laat de Hagenaars weer spartelen, waardoor het maar niet rustig wordt rond de club. De samenwerking tussen Wang en de beleidsbepalers loopt stroef en ADO dreigt de salarissen en de stadionhuur niet te kunnen betalen. (Voetbal International)

De Boer onder druk
Internazionale-manager Frank de Boer staat zwaar onder druk in Italië. Inmiddels heeft de oefenmeester al een meeting gehad met drie beleidsbepalers. Het drietal sprak zorgen uit over de keuzes en beslissingen op spelersvlak en de fysieke staat van het team. (La Gazetta dello Sport)

Steun voor Gerbrands
Toon Gerbrands krijgt bijval van Heracles Almelo. Voorzitter Jan Smit vindt de gang van zaken not done. De PSV-directeur werd gevraagd om samen met Feyenoord-collega Eric Gudde de vorming van een tijdelijke raad van commissarissen bij de KNVB in de steigers te zetten. Onder meer Ajax stak daar een stokje voor. (Algemeen Dagblad)