Bayern-ster de pineut na afgang tegen Rostov: 'Hij moet terugkeren op aarde'

Bayern-ster de pineut na afgang tegen Rostov: 'Hij moet terugkeren op aarde'

24-11-2016 10:05
2

Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft na de nederlaag bij FK Rostov (3-2) flink uitgehaald naar Jérôme Boateng. Rummenigge vond het optreden van de Duitse verdediger onacceptabel. 

Bij twee goals van Rostov ging Boateng opzichtig in de fout. "Ik denk dat Jérôme een beetje tot rust moet komen. Het zou voor hem en de club beter zijn als hij weer terugkeert op aarde", citeert Die Welt de preses van de Bundesliga-grootmacht. 

Bayern-trainer Carlo Ancelotti haalde Boateng na een uur spelen naar de kant in Rostov. "Als je tegen een club als Rostov drie tegendoelpunten krijgt, dan moet je als verdediger kritisch zijn. Er is iets mis. We verdienden het niet hier te winnen", constateerde Rummenigge na afloop. "Maar dat kan natuurlijk niet voor een club als Bayern. Dit zijn punten die je niet mag laten liggen. Als je twee keer scoort, moet je winnen. Dat mogen onze verdedigers zich aanrekenen." Omdat Atlético woensdag van PSV (2-0), is het nu al zeker dat Bayern op de tweede plek eindigt in Champions League-groep D. 

Lees ook: Bayern München bewijst PSV zeer slechte dienst met nederlaag in Rusland