Tweede Heerenveen-speler staat voor vertrek naar Turkije: Gesprekken gehad

Tweede Heerenveen-speler staat voor vertrek naar Turkije: "Gesprekken gehad"

10-01-2017 17:06
2

Caner Cavlan zet zijn carrière waarschijnlijk elders voort. De sc Heerenveen-verdediger gaat volgens berichten uit Turkije spoedig tekenen bij Sanliurfaspor, dat uitkomt op het tweede niveau.

Dit bevestigt clubvoorzitter Ismail Bagiban tegenover het Turkse Radyospor. "We zijn momenteel met Cavlan in onderhandeling om hem hier naartoe te halen", laat de preses weten. "We hebben hem uitgenodigd om naar Turkije te komen en hebben al enkele gesprekken met de speler gehad. Als het goed is speelt hij spoedig voor onze club."

Cavlan speelt sinds 2015 bij Heerenveen. De 24-jarige mandekker kwam tot nu toe 38 keer uit in Eredivisie-verband voor de Friese club. Hij wist één keer tot scoren te komen. Daarvoor speelde Cavlan, die geboren is in Doetinchem, vier seizoenen voor De Graafschap.

Eerder deze week verruilde een andere speler van Heerenveen de Friese club in voor een avontuur op het tweede niveau in Turkije. Mitchell Te Vrede stapte dit weekend definitief over naar Boluspor, waar ook Nederlanders Rydell Poepon en Anco Jansen onder contract staan.