'Race tegen de klok voor Twente: topaanwinst moet debuut mogelijk uitstellen'

'Race tegen de klok voor Twente: topaanwinst moet debuut mogelijk uitstellen'

18-01-2017 20:57
7

Het debuut van Oussama Assaidi voor FC Twente wordt mogelijk uitgesteld. TC/Tubantia meldt dat de aanwinst van de Tukkers spoedig moet worden vrijgegeven, maar dat de kans dat dat gebeurt klein is.

Maandag meldde hetzelfde medium al dat er problemen zijn met het contract van de aanvaller. FC Twente wist deze transferperiode te verrassen met de komst van Assaidi. Hij was transfervrij, nadat zijn avontuur bij Al Ahli uitliep op een teleurstelling. Na contractontbinding kon hij in alle rust op zoek naar een nieuwe club, die hij vond in Enschede. Hij tekende een contract tot 2019.

Echter zijn het administratieve zaken die roet in het eten van Assaidi en Twente gooien. Assaidi is nog niet vrijgegeven en zal dus nog niet kunnen debuteren voor Twente. De problemen moeten uiterlijk donderdagavond 23.59 uur opgelost zijn en de KNVB moet daarvan op de hoogte worden gebracht. 'Die kans is klein', aldus TC/Tubantia. Vrijdagavond komt de ploeg van René Hake weer in actie. Streekgenoot Heracles Almelo komt dan op bezoek in de Grolsch Veste.