Transfervrije middenvelder geeft Utrecht sprankje hoop: 'Nog niet bekend'

Transfervrije middenvelder geeft Utrecht sprankje hoop: 'Nog niet bekend'

30-05-2017 18:35
18

Nacer Barazite lijkt een langer verblijf bij FC Utrecht nog niet helemaal uit te sluiten. De 27-jarige aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract bij de Domstedelingen, waarmee hij onlangs een Europa League-ticket bemachtigde.

"Dat weet ik nog niet", reageert Barazite tegenover De Telegraaf op de vraag of hij bij Utrecht blijft. "Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Ik denk dat we daar allemaal aan toe zijn. Wat er gaat komen komende zomer, is voor mij ook nog niet bekend. Maar ik heb mijn steentje bijgedragen om Europa in te gaan. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Wat er komen gaat is alleen maar positief voor de club. Ook de randzaken gaan steeds beter."

Waar Barazite op vakantie kan, meldden ploeggenoten Yassin Ayoub en Sofyan Amrabat zich bij het Marokkaanse elftal. Zij staan woensdagavond tegenover het Nederlands elftal. "Voor Yassin en Sofyan is het fantastisch natuurlijk om het mee te maken. Ik ben hartstikke trots dat zij dat mogen." Het is bovendien een bijzondere wedstrijd voor de twee.

"Voor Yassin ook. Een tijdje terug speelde hij nog voor Jong Oranje", aldus Barazite. "Dan nu voor het grote Marokko tegen het grote Nederland. Ik hoop dat hij wat minuten mag maken. Hetzelfde geldt voor Sofyan."