Dit was de ochtend: 'Castaignos moet 2,5 miljoen kosten, twee clubs willen Jurjus'

Dit was de ochtend: 'Castaignos moet 2,5 miljoen kosten, twee clubs willen Jurjus'

22-06-2017 12:00
6

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Castaignos moet 2,5 miljoen kosten'
Vitesse heeft de eerste gesprekken gevoerd met spits Luc Castaignos, de beoogde vervanger van de vertrokken Ricky van Wolfswinkel. De Arnhemmers moeten naar verluidt 2,5 miljoen euro betalen voor de 24-jarige Castaignos, maar dat lijkt een overkomelijk bedrag. (Voetbal International)

'Fenerbahçe ligt dwars bij Van Persie-transfer'
Fenerbahçe ziet grootverdiener Robin van Persie graag deze zomer naar Feyenoord vertrekken, maar de Turkse grootmacht wil wel dat Feyenoord het resterende salaris van de spits afkoopt. Het lijkt echter uitgesloten dat de Rotterdammers dit miljoenenbedrag kunnen ophoesten. (Algemeen Dagblad)

'Pachuca heeft flink bedrag laten lopen voor Lozano'
Volgens Marco Garcés, technisch directeur van het Mexicaanse Pachuca, was zijn club beter af geweest wanneer Hirving Lozano naar Spanje was vertrokken. "Eigenaar Jesus Martinez heeft een flink bedrag laten lopen, want de aanbiedingen uit Spanje waren beter. Maar de speler wilde naar Nederland en in het bijzonder naar PSV." (Radio Claro)

'Twee clubs concreet voor Jurjus'
PSV wil doelman Hidde Jurjus komend seizoen verhuren. NAC en Excelsior, beide nog op zoek naar een nieuwe keeper, zouden zich inmiddels al gemeld hebben bij de Eindhovenaren. (Voetbal International)

Juventus heeft nieuwe spits binnen
Patrik Schick speelt de komende jaren in het shirt van Juventus. De 21-jarige Tsjechische spits komt over van Sampdoria, dat een clausule van 25 miljoen euro in het contract van Schick had opgenomen. De kans is echter groot dat de transfersom voor de spits nog oploopt. (La Gazzetta dello Sport / Twitter Juventus)