Boëtius gretig: Niet geworden wat ik gehoopt had. Dat is teleurstellend

Boëtius gretig: "Niet geworden wat ik gehoopt had. Dat is teleurstellend"

26-06-2017 12:46
7

Jean-Paul Boëtius is vastberaden om zijn teleurstellende jaren bij FC Basel en Genk (op huurbasis) goed te maken bij Feyenoord. De rechtsbuiten wil komend seizoen prijzen pakken met de kampioen van Nederland. 

"Het voelt fijn om veel bekende gezichten te zien en met open armen ontvangen te worden", zegt Boëtius op de website van Feyenoord. "Ik ging hier weg met de hoop om me te verder te ontwikkelen en nieuwe stappen te zetten. Dat is niet geworden wat ik gehoopt had. Dat is teleurstellend, maar ik heb er geen spijt van. Ik ben een ervaring rijker en meer volwassen geworden."

Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, is verheugd met de komst van Boëtius. "Jean-Paul is een kind van de club, weet wat er hier gevraagd wordt en welke druk er bij Feyenoord is om te presteren. We hopen dat we met elkaar heel mooie jaren tegemoet gaan."

Boëtius is gebrand om de Feyenoord-successen van afgelopen seizoen een goed vervolg te geven. "Ik wil om de prijzen gaan voetballen. Hier gaan we eerst voor de Johan Cruijff Schaal spelen, daarna wacht ons de competitie, de KNVB Beker en de Champions League. Dat is een heel mooi vooruitzicht. Ik kijk er naar uit om m'n teamgenoten te ontmoeten en aan de slag te gaan. Hopelijk gaan we met elkaar een mooi proces tegemoet."