VVV verlengt met spits van 'onschatbare waarde': 'Die momenten hard nodig'

VVV verlengt met spits van 'onschatbare waarde': 'Die momenten hard nodig'

26-06-2017 15:22
18

VVV-Venlo heeft Ralf Seuntjens beloond voor zijn aandeel in de promotie naar de Eredivisie. De 28-jarige spits heeft zijn contract met een jaar verlengd, tot medio 2019. Dat meldt de Limburgse club maandag.

Seuntjens scoorde het afgelopen seizoen vijftien keer in de Jupiler League en was ook nog eens goed voor dertien assists, waarmee hij een groot aandeel had in het kampioenschap. De aanvaller werd in de zomer van 2015 overgenomen van Telstar en scoorde sindsdien in totaal al 45 keer in 79 wedstrijden voor VVV.

"Ralf heeft de afgelopen twee jaar laten zien dat hij van onschatbare waarde is voor VVV-Venlo", reageert voetbalmanager Stan Valckx. "Ralf is iemand die uit het niets een doelpunt kan forceren. Juist die momenten zullen we in het nieuwe Eredivisie seizoen hard nodig hebben."

VVV opent het seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Sparta. Seuntjens kan niet wachten. "Samen met Moreno Rutten ben ik mij al een aantal dagen aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen", laat hij weten.