'Forse concurrentie voor Veltman: De Boer gooit lijntje uit naar Chelsea-speler'

'Forse concurrentie voor Veltman: De Boer gooit lijntje uit naar Chelsea-speler'

29-06-2017 20:28
17

Crystal Palace heeft een oogje op Chelsea-verdediger Kurt Zouma. Dat meldt The Daily Mirror donderdag. Manager Frank de Boer ziet de jonge Fransman als een geschikte versterking voor zijn achterhoede. Ook Joël Veltman (Ajax) en Mamadou Sakho (Liverpool) zijn in beeld. 

Sakho werd afgelopen halfjaar door Palace gehuurd. De Fransman maakte grote indruk op Selhurst Park, maar het is de vraag of Liverpool opnieuw bereid is om Sakho op huurbasis te laten vertrekken. De Boer heeft de selectie van The Eagles uitvoerig bestudeerd en de komst van een nieuwe centrale verdediger is sowieso een must, vindt de Nederlander.

Mocht Sakho inderdaad onhaalbaar blijken, dan komt Zouma in beeld. Sinds zijn transfer van Saint-Etienne naar Chelsea in 2014 is de 22-jarige Fransman nooit uitgegroeid tot een basisspeler. Afgelopen seizoen kwam hij tot dertien officiële duels namens de kampioen van Engeland. Palace heeft bij Chelsea geïnformeerd naar de mogelijkheid om tweevoudig international Zouma te huren. 

Ook Veltman staat volgens The Daily Mirror op het lijstje van De Boer. De Nederlandse trainer erkende eerder deze week dat de Oranje-verdediger een 'interessante optie' is. 

Lees ook: Veelbesproken Veltman wil hogerop: interessante transferopties in het buitenland