Familie Nouri hoopt op goed nieuws over hersenen; verzoek om te bidden

Familie Nouri hoopt op goed nieuws over hersenen; verzoek om te bidden

10-07-2017 07:57
69

Een spannende dag is aangebroken voor de familie van Abdelhak Nouri. Maandag wordt meer duidelijk over de toestand van de hersenen van de Ajax-middenvelder.

Nouri ging zaterdag in de oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen naar de grond met hartritmestoornissen en ligt op dit moment in het ziekenhuis, waar hij in slaap wordt gehouden. Op de Facebook-pagina van Meiden van Halal roept de broer van Nouri iedereen op om te bidden. Zijn familie hoopt dat Nouri geneest en weer de oude wordt.

Op dit moment zijn de ouders, broers en oom van Nouri bij hem in het ziekenhuis, meldt De Telegraaf. Ook zaakwaarnemer Fulco van Kooperen en Ajax-arts Don de Winter zijn er.

Moisander
Ook Werder Bremen is uit het veld geslagen door de hartproblemen van Nouri. Na afloop stapte Niklas Moisander de kleedkamer van Ajax binnen. Volgens De Telegraaf informeerde de oud-verdediger van de Amsterdamse club namens Werder Bremen naar de situatie van Nouri. Moisander werd bijgepraat door teammanager Tjerk Smeets, waarna Moisander zijn aangeslagen teamgenoten op de hoogte bracht.