Dortmund niet blij met 'respectloos' AC Milan: Tijd voor een duidelijk signaal

Dortmund niet blij met 'respectloos' AC Milan: "Tijd voor een duidelijk signaal"

19-07-2017 13:32
8

Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke is niet blij met AC Milan. De Italiaanse club sprak openlijk uit dat het Pierre-Emerick Aubameyang op het verlanglijstje van de club staat. Watzke noemt dat 'respectloos'.

"Het kan niet zo zijn dat directeuren van andere clubs openlijk vertellen welke spelers ze willen hebben, zoals AC Milan. Het is respectloos, dus was het tijd voor een duidelijk signaal van onze kant", zegt Watzke tegen Kicker.

Dortmund handelde razendsnel en besloot om niet meer mee te werken aan een transfer van Aubameyang. Watzke is niet bang dat de handelswijze van de club voor onrust zorgt tussen de club en de Gabonese spits. "Ik zie het gevaar niet. Hij was misschien uit op een nieuw avontuur. Misschien speelde geld wellicht ook een rol, maar hij voelt zich volledig thuis bij de club en het team."

Watzke wil niet zeggen of er de afgelopen weken geboden is op Aubameyang. "Als dat zo zou zijn, zou ik het niet zeggen. Laat ik het zo zeggen: er is de afgelopen weken niets gebeurd waardoor het van een transfer zou kunnen komen."