Rummenigge onthult vraagprijs voor Sanches: 'Denk niet dat Milan dat wil'

Rummenigge onthult vraagprijs voor Sanches: 'Denk niet dat Milan dat wil'

19-07-2017 18:11
10

Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft bevestigd dat Renato Sanches mag vertrekken. De Portugese middenvelder moet echter tientallen miljoenen opleveren.

"Renato zal niet veel speeltijd krijgen komend seizoen en we staan ervoor open om een transfer te bespreken", zegt Rummenigge in verschillende Duitse en Italiaanse media. Sanches is in beeld bij AC Milan, maar de Rossoneri bereikten geen akkoord met Bayern. "We kunnen hem verhuren of verkopen. Ik ben niet de trainer, maar ik denk dat Renato regelmatig moet gaan spelen."

"AC Milan is geïnteresseerd, dat kan ik bevestigen, maar de gesprekken zijn stopgezet na de ontmoeting van vorige week", vervolgt Rummenigge, die niet geheimzinnig doet over de vraagprijs van de Rekordmeister. "Clubs moeten zich realiseren dat een flink bedrag moet worden geboden. Ik denk niet dat AC Milan aan onze vraagprijs wil voldoen."

"Een bod in de richting van 48 miljoen euro zou genoeg moeten zijn", besluit de preses. Overigens pakte Sanches woensdag uit met een zeer fraaie actie in het oefenduel met Arsenal.