Transfer bij ADO Den Haag: aanvaller met Eredivisie-verleden tekent voor twee jaar

Transfer bij ADO Den Haag: aanvaller met Eredivisie-verleden tekent voor twee jaar

20-07-2017 14:48
34

ADO Den Haag heeft zich donderdag versterkt met Elson Hooi. De aanvaller komt transfervrij over van het Deense Vendsyssel FF en tekent voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar bij de Eredivisie-club.

Hooi heeft een verleden in de Eredivisie bij NAC Breda en speelde ook nog kort voor FC Volendam, Viborg en het Cypriotische Ermis Aradippou. "Ik ken Elson nog uit de tijd dat ik technisch directeur was bij NAC. Daar was ik altijd gecharmeerd van hem", zegt technisch directeur Jeffrey van As op de website van ADO. "Ik ben Elson altijd blijven volgen, ook tijdens zijn buitenlandse avonturen. Hij kan voor ADO Den Haag zeker een meerwaarde zijn."

Van As was degene die de eerste stap naar deze transfer zette, zegt de 25-jarige Hooi. "We hadden al een tijdje contact gehad en nu sta ik hier. ADO Den Haag is een hele leuke club met een mooi stadion. Ik sta te popelen om te beginnen. En ik ben topfit, want ik heb afgelopen tijd veel gespeeld met nationale ploeg", aldus de international van Curaçao.