Vertrouwen in Amsterdam: Voetballend is het een stuk beter dan begin vorig jaar

Vertrouwen in Amsterdam: "Voetballend is het een stuk beter dan begin vorig jaar"

12-08-2017 12:11
87

Ajax leeft vol vertrouwen toe naar de start van het seizoen. Trainer Marcel Keizer en middenvelders Lasse Schöne en Donny van de Beek stellen tegenover FOX Sports dat de Amsterdammers op de goede weg zijn.

Keizer heeft veel op zich af zien komen in zijn eerste weken als Ajax-trainer, maar is tevreden over het seizoen tot nu toe. "Als je alles los van Appie bekijkt, dan bevalt het best goed", laat Keizer weten. "We hebben een fijne groep, lekkere spelers om mee te werken. Heerlijk om met ze op het veld te staan." Ook Schöne vindt dat Ajax op de goede weg is. "Voetballend is het een stuk beter dan begin vorig jaar. Toen moesten we elkaar echt even vinden."

Voor komend seizoen wordt er veel verwacht van Van de Beek, die de vertrokken aanvoerder Davy Klaassen moet doen vergeten. "Davy vervangen is niet zomaar wat", aldus de jonge middenvelder. "Dat is best een grote taak, maar ik probeer nu gewoon te doen wat hij ook altijd deed. Ik moet wel proberen om wat meer te scoren, dat was best een dingetje."