Viergever uit ongenoegen: Hoe de club erin staat, heb ik geen goed gevoel bij

Viergever uit ongenoegen: "Hoe de club erin staat, heb ik geen goed gevoel bij"

17-08-2017 17:01
60

Ajax-verdediger Nick Viergever heeft zijn ongenoegen uitgesproken over de technische leiding van Ajax. De linksback mocht niet vertrekken naar het Duitse Bayer Leverkusen, maar heeft ondertussen nog geen nieuwe contractaanbieding ontvangen.

"Het is een aparte situatie", aldus Viergever tegenover Het Parool. "Ik heb het er wel even moeilijk mee gehad, want je mist de waardering die je verwacht. Ik heb ook duidelijk gezegd tegen Overmars hoe ik erover denk, maar hij kon me geen helderheid verschaffen over mijn toekomst bij Ajax."


Het contract van Viergever loopt nog door tot het einde van het seizoen. De linkspoot wil graag in Amsterdam blijven, maar twijfelt aan de beslissingen van de Ajax-directie. "Hoe de club er nu in staat, daar heb ik geen goed gevoel bij. Heel anders dan bij de trainer en mijn medespelers. In de selectie voel ik wel die waardering. In een persoonlijk gesprek heeft Marcel Keizer vertrouwen in mij uitgesproken. Maar vanuit de club is er momenteel niet het vertrouwen om mij een contractverlenging aan te bieden."