'Liverpool neemt groot Coutinho-besluit en klopt meteen aan bij Arsenal'

'Liverpool neemt groot Coutinho-besluit en klopt meteen aan bij Arsenal'

26-08-2017 10:57
14

Liverpool gaat Alex Oxlade-Chamberlain onder de neus van Chelsea wegkapen. Dat melden diverse Engelse media zaterdagochtend. De interesse van The Reds in de aanvaller van Arsenal is het gevolg van een besluit over Philippe Coutinho.

Liverpool heeft de keuze gemaakt om toch medewerking te verlenen aan een transfer van de Braziliaan naar FC Barcelona. Tot nu toe weigerde de club ieder Catalaans bod. De leiding ziet echter in dat het geen zin heeft om een ontevreden speler op Anfield te houden en is bereid hem voor de hoofdprijs te laten vertrekken.

Met als gevolg dus de interesse in Oxlade-Chamberlain. De speler heeft een aanbieding van Arsenal afgewezen en moet deze zomer verkocht worden om nog wat aan hem te verdienen. Als er een bod van richting de veertig miljoen euro komt, stemt de club met een transfer in. Chelsea leek lang de grote favoriet op de handtekening van de Engelsman, maar wordt nu keihard voorbijgestreefd door Liverpool. De verwachting is dat Oxlade-Chamberlain niet in de selectie van Arsenal zit voor het duel met Liverpool van zondag.