Update: BBC: Manchester City gaat werk maken van Sánchez mét Sterling-optie

Update: BBC: Manchester City gaat werk maken van Sánchez mét Sterling-optie

29-08-2017 20:41
44

Manchester City probeert nog altijd uit alle macht om Arsenal-vedette Alexis Sánchez naar het Etihad Stadium te halen. Volgens Mirror Sport hebben City en Arsenal al contact met elkaar opgenomen en hebben The Citizens aanvaller Raheem Sterling in ruil aangeboden.

De club legde onlangs al een bod bij Arsenal neer, dat naar verluidt 75 miljoen euro bedroeg. Deze is door Arsenal echter resoluut van tafel geveegd. Hoewel het contract van Sánchez over een jaar afloopt, lijkt de club niet van plan om hem te verkopen. City hoopt nu wel succesvol te zijn door Sterling plus een onbekende transfersom aan te bieden.

Dat Manchester City van de aanvaller af wil, komt als een verrassing. De aanvaller kwam twee seizoenen voor zestig miljoen euro over van Liverpool en is een vaste basisspeler in Manchester. Afgelopen weekend bezorgde hij zijn club nog drie punten door in de allerlaatste minuut te scoren tegen Bournemouth.

Update 20.41 uur: In navolging van de Engelse tabloids meldt nu ook de BBC dat Manchester City vóór het sluiten van de markt Sánchez wil vastleggen. Sterling zou op zijn beurt geïnteresseerd zijn om de omgekeerde weg te bewandelen. Beide clubs hebben volgens de omroep nog geen officieel contact, maar dat duurt niet lang meer.