'Hamburger SV wil PSV-target niet verhuren: bod van 4 miljoen euro op komst'

'Hamburger SV wil PSV-target niet verhuren: bod van 4 miljoen euro op komst'

29-08-2017 12:10
27

PSV heeft een bedrag van vier miljoen euro over voor droomversterking Douglas Santos. Volgens De Telegraaf wil Hamburger SV de Braziliaanse linksback alleen verkopen aan PSV en gaan de Eindhovenaren binnenkort een bod doen.

PSV zit al langere tijd achter Santos aan, maar de onderhandelingen tussen alle betrokken partijen verliepen bijzonder stroef. HSV leek de Braziliaan pas kwijt te willen, wanneer het een nieuwe linksback had aangetrokken. Die Rothosen hebben al een vervanger op het oog, naar verluidt gaat het om voormalig Bayern München-verdediger Diego Contento, maar van een officiële bevestiging is vooralsnog geen sprake.

Wedden

Meer odds

PSV-manager Marcel Brands (foto) gaf onlangs aan dat PSV de transfersom voor Santos niet kan ophoesten en de Braziliaan alleen op huurbasis binnen kan halen. De Duitsers willen dus niet meewerken aan een tijdelijk vertrek van Santos en nu moet PSV alsnog tot een definitieve transfer overgaan. Santos staat met stip bovenaan het verlanglijstje van trainer Phillip Cocu, die vorige week verklaarde dat hij per se een nieuwe linksback aan zijn selectie wil toevoegen.