Vitesse-vertrek lijkt nabij: 'Hij heeft successen gebracht, dan is dit niet raar'

Vitesse-vertrek lijkt nabij: 'Hij heeft successen gebracht, dan is dit niet raar'

31-10-2017 19:43
2

De kans lijkt klein dat Mohammed Allach volgend seizoen nog technisch directeur is bij Vitesse. Hij mag zich in de belangstelling verheugen van Maccabi Haifa, bevestigt algemeen directeur Joost de Wit aan Omroep Gelderland.

Onlangs liet Allach zelf al weten serieus te twijfelen of hij nog langer verder wil bij Vitesse. Zijn contract loopt eind juni af. "Ik kan nu zeggen dat ze contact met Mo hebben opgenomen en mij dat door hem is gemeld", reageert De Wit op de Israëlische belangstelling. "Het is een compliment voor de mooie dingen die hier de laatste vier jaar zijn neergezet."

"Er is veel geïnvesteerd, maar door transfers is er ook veel binnengekomen. Mo heeft successen gebracht en dan is het niet raar dat er geïnformeerd wordt", aldus De Wit. "Het betekent ook dat wij destijds de juiste keuze hebben gemaakt." Allach wil zelf niet reageren op de berichten.

Als de interesse niet meteen concreet wordt, gaat de technisch directeur in de winterstop om tafel met Vitesse. "Die gesprekken voer ik altijd samen met de commissarissen en dat doen we rond die periode", besluit De Wit.