Bayern München haalt publiekslieveling terug: Ik heb er heel veel zin in

Bayern München haalt publiekslieveling terug: "Ik heb er heel veel zin in"

24-11-2017 12:55
5

Ivica Olic keert terug bij Bayern München. De Kroatische oud-spits is na trainer Jupp Heynckes, sportief directeur Hasan Salihamidzic en dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt de volgende oude bekende die zijn rentree maakt.

Olic gaat aan de slag als ambassadeur van Bayern München, bevestigt Olic aan 24 Sata. "Ik zal naar de Verenigde Staten en China reizen om de boodschap van Bayern uit te dragen", licht de huidige assistent-bondscoach van Kroatie toe. "Ik ga mijn twee nieuwe functies combineren en heb er heel veel zin in."

Olic is een populair figuur in de Allianz Arena. In 2009 maakte hij transfervrij de overstap van Hamburger SV naar Bayern München, waar de inmiddels dertigjarige Kroaat tot 23 doelpunten in 80 wedstrijden kwam. Hij dankt zijn populariteit vooral aan zijn hattrick in de halve van de Champions League tegen Olympique Lyon in het seizoen 2009/2010.

Na drie jaar Bayern speelde Olic nog bij VfL Wolfsburg, weer HSV en 1860 München. Afgelopen zomer beëindigde hij zijn carrière.