Update: Bayern München bindt strijd aan met BILD na verrassend gerucht

Update: Bayern München bindt strijd aan met BILD na verrassend gerucht

11-12-2017 13:06
11

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op Bernd Leno. De 25-jarige doelman van Bayer Leverkusen moet in de zomer naar de Duitse koploper komen.

Dat meldt BILD. Bayern kampt met een acuut keepersprobleem: Manuel Neuer loopt nog op krukken, talent Christian Früchtl is niet fit en afgelopen weekend moest Sven Ulreich in de warming-up van de competitiewedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (0-1 zege) afhaken. De 36-jarige Tom Starke verdedigde daarom het Bayern-doel.

Dat kan niet, vindt Jupp Heynckes. De Bayern-trainer krijgt bijval van het bestuur, dat met onmiddellijke ingang op zoek gaat naar een nieuwe doelman. Leno staat bovenaan het verlanglijstje. De Duitse international moet in januari al naar München komen. BILD volgt daar echter aan toe dat Leverkusen in principe niet zal meewerken aan een deal. Leno is bij de nummer vijf van de Bundesliga een vaste waarde.

Update 13.06: Bayern München onderneemt juridische stappen tegen BILD. Dat laat de clubleiding weten in een statement. Bayern is boos over het feit dat de Duitse krant berichtte over de vermeende interesse in Bayer Leverkusen-doelman Bernd Leno. "BILD zit er helemaal naast, het is totale onzin", verklaart sportief directeur Hasan Salihamidzic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s