Tannane kan spullen pakken in Spanje: 'Hij moet zoeken naar een oplossing'

Tannane kan spullen pakken in Spanje: 'Hij moet zoeken naar een oplossing'

Gepubliceerd: vrijdag 29 december 2017 om 07:53vr 29-12-2017 om 07:53

Het einde van Oussama Tannane bij Las Palmas lijkt al in zicht. De nieuwe trainer Paco Jémez ziet het niet zitten in de Nederlands-Marokkaanse aanvaller, zo heeft hij in zijn eerste week als trainer van de Spanjaarden bekendgemaakt.

"Ik heb aan de president doorgegeven dat hij een oplossing moet gaan zoeken voor Loïc Rémy en Tannane", zo vertelde Jémez tegen Cadena Ser, geciteerd door diverse Spaanse media. Tannane is door Saint-Étienne verhuurd aan Las Palmas, waar hij tot nu toe tien wedstrijden voor heeft gespeeld. Daarin scoorde hij niet en leverde hij ook geen assist af. Las Palmas heeft een optie tot koop op laten nemen in de huurverbintenis, maar de kans lijkt uitgesloten dat de club daar gebruik van gaat maken.

Tannane liet begin 2016 de Eredivisie achter zich voor een buitenlands avontuur. Hij verliet Heracles Almelo voor het Franse Saint-Étienne, waar hij in totaal 44 wedstrijden voor speelde. Afgelopen zomer volgde de huurtransfer naar Las Palmas, de huidige nummer twintig van de Primera Division.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Tannane terug naar Nederland?

Ja
76%
Nee
25%
(600 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws