Aanvaller van AS Roma komt naar Eredivisie: Alleen nog wat papierwerk

Aanvaller van AS Roma komt naar Eredivisie: "Alleen nog wat papierwerk"

26-01-2018 13:44
26

NAC Breda gaat zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met een aanvaller van AS Roma. De twintigjarige Umar Sadiq is op weg naar de Eredivisie, zo heeft NAC bevestigd aan Omroep Brabant.

Sadiq werd de afgelopen week veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar NAC en nu bevestigt de club dat hij naar alle waarschijnlijkheid gaat komen. "We zijn rond, alleen nog wat papierwerk", zo laat NAC aan Omroep Brabant weten. Sadiq staat sinds 2015 onder contract bij Roma. In Rome kwam hij echter zelden in actie. Hij werd door de club verhuurd aan Bologna en Torino. Voor laatstgenoemde club kwam hij dit seizoen drie wedstrijden in actie.

Sadiq is een boomlange twintigjarige aanvaller uit Nigeria. Voor Roma kwam hij slechts zes wedstrijden in actie. Voor Bologna speelde hij zeven wedstrijden. Het afgelopen halfjaar kwam hij drie keer in actie voor Torino. Het is niet bekend of het om een huurtransfer of permanente deal gaat.

NAC Breda lijkt zich te gaan versterken met Umar Sadiq, een twintigjarige aanvaller die onder contract staat bij AS Roma.’We zijn rond, alleen nog wat papierwerk’ aldus NAC

— paul post (@paulpostman) January 26, 2018