'Twee clubs geïnteresseerd in Brenet, PSV wil back niet laten gaan'

'Twee clubs geïnteresseerd in Brenet, PSV wil back niet laten gaan'

30-01-2018 19:45
49

Joshua Brenet staat in de belangstelling van Fulham en Swansea City. Dat schrijft The Daily Mail dinsdagavond. De kans is echter klein dat het daadwerkelijk tot een transfer komt. 

PSV wil Brenet deze winter namelijk niet laten gaan, waardoor Swansea (Premier League) en Fulham (Championship) achter het net vissen. De Eindhovenaren zijn nog druk bezig met het afronden van een wintertransfer waarmee de linksbackpositie versterkt moet worden. Volgens The Daily Mail wordt de transfersom van Brenet geschat op zo'n 4,5 miljoen euro. 

Of de geïnteresseerde clubs deze winter of komende zomer nog een concrete poging gaan doen om Brenet in te lijven, is niet bekend. De rechtsbenige PSV-back, die twee keer uitkwam voor het Nederlands elftal, wordt vaak bekritiseerd door de Eindhovense aanhang. Hij zou bovendien een vertrek bij PSV overwegen, wanneer de club deze winter een extra linksback haalt. 

Dat laatste lijkt wel te gaan gebeuren. De verwachting is dat PSV woensdag de komst van een linkervleugelverdediger bekendmaakt.