'Drie belangrijke PEC-krachten vertrekken over een half jaar uit Zwolle'

'Drie belangrijke PEC-krachten vertrekken over een half jaar uit Zwolle'

31-01-2018 11:10
22

PEC Zwolle kan het vertrek van drie belangrijke spelers tegemoet zien. Philippe Sandler, Youness Mokhtar en Mustafa Saymak maken het seizoen af in de Hanzestad, maar zullen daarna vertrekken uit de hoofdstad van Overijssel.

De droomtransfer van Sandler naar Manchester City is nog niet helemaal afgerond, meldt Voetbal International. Het komt echter aan op de laatste details, die naar verwachting geen problemen op zullen leveren. Sandler maakt het seizoen af bij PEC en vertrekt over een half jaar naar The Citizens. Of de twintigjarige verdediger daar een kans krijgt of dat hij eerst bij een andere club gestald wordt, is vooralsnog onduidelijk. Men hoopt in ieder geval woensdag tot een akkoord te komen: in dat geval kan Sandler als huurling met PEC meespelen in de bekerwedstrijd tegen AZ.

Mokhtar en Saymak blijven vermoedelijk ook tot het einde van het seizoen bij PEC spelen. Het duo draait een goed seizoen en wordt begeerd, maar volgens VI is er nauwelijks beweging rondom Mokhtar en Saymak. Het lijkt er dus op dat de 24-jarige aanvallende middenvelder en de 26-jarige buitenspeler hun aflopende verbintenissen gaan uitdienen, om over een half jaar transfervrij te vertrekken.