Update: Armenteros kan grote oversteek maken: Amerikanen bevestigen huurdeal

Update: Armenteros kan grote oversteek maken: Amerikanen bevestigen huurdeal

09-02-2018 19:20
16

Samuel Armenteros lijkt toch zijn gewenste transfer te krijgen. Benevento is met Major League Soccer-club Portland Timbers in gesprek over de spits.

Dat meldt Gianluca Di Marzio vrijdag. Portland Timbers meldde zich deze week bij Benevento. Met succes, want volgens het Italiaanse medium maakt Armenteros op korte termijn de oversteek naar de Verenigde Staten. Portland Timbers huurt de 27-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop bedongen.

Met zijn aanstaande transfer naar Portland Timbers heeft Armenteros alsnog zijn gewenste transfer te pakken. Hij was in januari op weg naar FC Utrecht, maar de FIFA zette een streep door de huurdeal vanwege het feit dat Armenteros dit seizoen al voor twee clubs in actie kwam. Bij Portland Timbers kan de Zweed wel terecht, omdat de Major League Soccer binnenkort aan een nieuwe seizoen begint.

Update 9/2 19.20: Samuel Armenteros gaat zijn carrière inderdaad voortzetten in de Verenigde Staten. Portland Timbers heeft met Benevento een akkoord bereikt over een huurdeal van de Zweedse spits, melden de Amerikanen via de officiële kanalen.