In het kort: KNVB wil Oranje weghalen bij Quick Boys, hattrick van Di María

In het kort: KNVB wil Oranje weghalen bij Quick Boys, hattrick van Di María

06-02-2018 23:20
11

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

KNVB wil Oranje weghalen uit Katwijk
De KNVB wil het Nederlands elftal voortaan laten trainen op de nieuwe KNVB-campus. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Oranje traint al jaren bij Quick Boys in Katwijk en als het aan de KNVB ligt, wordt er afscheid genomen van Sportpark Nieuw-Zuid. Ronald Koeman werd dinsdag gepresenteerd als nieuwe bondscoach en kondigde 'één fundamentele verandering' aan die niet met de spelers te maken heeft. Koeman lijkt op de mogelijke verhuizing te doelen.

Weergaloze Di Maria schiet PSG naar volgende ronde
Paris Saint-Germain heeft zich simpel geplaatst voor de kwartfinale van de Coupe de France. Mede dankzij een onnavolgbare Ángel Di María werd Sochaux met 1-4 opgerold. Het Neymar-loze PSG liet zich al na 53 seconden zien. De Argentijn kopte de bal bij de tweede paal binnen na een voorzet van Kylian Mbappé. Sochaux kwam nog wel op 1-1, maar al snel was het einde verhaal voor de thuisploeg. Voor de rust maakte Edinson Cavani de 1-2 en na de theepauze maakte Di María er 1-3 en 1-4 van.