'Gepasseerde oud-Ajacied niet blij met Spurs: Real en City geïnteresseerd'

'Gepasseerde oud-Ajacied niet blij met Spurs: Real en City geïnteresseerd'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 16:31ma 12-02-2018 om 16:31

Toby Alderweireld maakt geen deel uit van de selectie van Tottenham Hotspur voor de Champions League-wedstrijd tegen Juventus dinsdag. Volgens de Britse kwaliteitskrant The Telegraph brengt dat zijn toekomst bij de Londense club in twijfel.

Alderweireld stond drie maanden aan de kant met een hamstringblessure, maar maakte vorige week in het FA Cup-duel met Newport County zijn rentree. Hoewel de oud-Ajacied zich daarna fit verklaarde voor de topper tegen Arsenal, deed manager Mauricio Pochettino geen beroep op hem. Dat Pochettino hem nu ook niet meeneemt naar Turijn, zet mogelijk kwaad bloed.

The Telegraph denkt dat de beslissing om Alderweireld te passeren van invloed kan zijn op de contractonderhandelingen. De verdediger moet nog altijd instemmen met een nieuwe verbintenis. Hij ligt momenteel tot medio 2019 vast, met een optie voor nog een jaar. Vanaf volgend jaar zomer wordt echter een transferclausule van 28 miljoen euro actief.

Dat is in de huidige markt een schijntje, waardoor de Spurs Alderweireld mogelijk komende zomer al moeten verkopen. Manchester City, Chelsea en Real Madrid zijn allen geïnteresseerd in de 28-jarige mandekker.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws