'Engelse en Duitse interesse' voor Lukoki: 'Ik wil naar een grotere competitie'

'Engelse en Duitse interesse' voor Lukoki: 'Ik wil naar een grotere competitie'

14-02-2018 16:49
14

Jody Lukoki is bezig aan een sterk seizoen bij het Bulgaarse Ludogorets. De 25-jarige buitenspeler, in het verleden actief voor Ajax, SC Cambuur en PEC Zwolle, heeft zich ontwikkeld tot vaste waarde en staat aan de vooravond van een dubbele Europa League-ontmoeting met AC Milan.

"We hebben laten zien dat we niet zomaar een ploegje zijn", vertelt Lukoki aan Voetbal International over de Europa League-campagne van Ludogorets. De koploper van Bulgarije overleefde een poule met Hoffenheim, Sporting Braga en Istanbul Basaksehir. Lukoki ziet dan ook mogelijkheden voor de confrontatie met AC Milan. "Dat we ons staande hebben gehouden in zo'n poule, betekent dat we ook kans hebben tegen AC Milan. In de Serie A draaien zij ook gewoon slecht."

Bovendien krijgt de Congolees een podium om een transfer af te dwingen. "Mijn ambitie is om de stap naar een grotere competitie te maken. Wie weet speel ik tegen Milan wel de pannen van het dak en komt er wat moois. Daar sta ik na dit seizoen zeker voor open", aldus Lukoki. "Er is wat interesse uit Duitsland en Engeland, maar dat is niet concreet."

No Poll